Villa Montanara

Vrijstaande luxe villa in Oostenrijk direct aan skipiste en zwembad

Direct contact opnemen

Oostenrijkse prachtvilla

Villa Montanara is een ruime 10-persoonswoning met een zonnige tuin, vier slaapkamers en twee badkamers in de Oostenrijkse bergen. Door de ligging aan de zuidzijde van de Alpen kent de streek sneeuwrijke, koude maar zonnige winters en warme, Italiaanse zomers. In de ongerepte natuur met adembenemende berglandschappen kunt u heerlijk van de rust genieten. De directe omgeving biedt talloze sportieve en culturele activiteiten voor jong en oud. De villa is gelegen in Kötschach-Mauthen op veertien kilometer van de Italiaanse grens. Vanaf Arnhem is het 970 km rijden. Het dorp is van oudsher een kuuroord en staat bekend om haar prachtige omgeving en heilzame lucht.

De villa

Zowel de omgeving als de villa lenen zich uitstekend voor een vakantie met familie of vrienden. Bij het ontwerp van de woning is rekening gehouden met voorzieningen voor gezinnen met kinderen maar ook voor senioren.
In totaal beschikt de woning over tien bedden verdeeld over vier slaapkamers. Op loopafstand bevindt zich het dorpscentrum met restaurants, supermarkten en winkels. Vanuit het huis kijkt u op het Italiaanse berglandschap.

Meer over de villa

Omgeving en activiteiten

Villa Montanara ligt direct aan een heerlijk zwemparadijs en vanuit Kötschach-Mauthen kunt u diverse mooie fiets- en wandelroute’s volgen. In de nabije omgeving zijn er meren waar u kunt zwemmen en zonnebaden. De skilift en -school van het skigebied liggen naast de deur. Voor de echte liefhebbers ligt op twintig minuten rijden een van de mooiste en modernste skigebieden van de Alpen: skiarena Nassfeld. Ook wandelaars kunnen hun hart ophalen, want er zijn talloze winterwandelwegen.

Meer over de omgeving en activiteiten

Huurinformatie

Villa Montanara is al te huur voor €850,- per week! Voor 2 personen bestaat de mogelijkheid om in het laagseizoen de villa voor € 450 per week te huren. U maakt dan alleen gebruik van de begane grond. Kosten voor elektra, hout en water zitten hier al bij inbegrepen.

De Villa wordt verhuurd van zaterdag t/m zaterdag. In overleg is het mogelijk om op andere dagen te arriveren of te vertrekken. Reserveren of vragen? Neem dan contact met ons op!

Meer over huurinformatie

Onze gegevens

Kötschach 645
9640 Kötschach-Mauthen
T +31620703982
E a.schilperoort@casema.nl
KvK

Villa Montanara

Villa Montanara is een ruime 10-persoonswoning met een zonnige tuin, vier slaapkamers en twee badkamers in de Oostenrijkse bergen. Door de ligging aan de zuidzijde van de Alpen kent de streek sneeuwrijke, koude maar zonnige winters en warme, Italiaanse zomers.

Volg ons